Administrator bloc Bucuresti

Administrator bloc Bucuresti

Administrare blocuri Bucuresti – BlocExpert

Administrare imobile Bucuresti – in zona de actiune a firmei noastre

Blocexpert.com – Ofera servicii de administrare blocuri in Bucuresti.

Pentru asociatii de proprietari din Bucuresti  Bloc Expert pune la dispozitie administrator bloc atestat, experti contabili autorizati, personal tehnic autorizat, precum si experienta  si implicarea necesare astfel incat sa oferim un serviciu de administrare imobile performant si eficient.

Avem in vedere o administrare blocuri eficienta pentru asociatiile de proprietari pe care le administram si, din acest motiv, pastram legatura cu factorii responsabili din Bucuresti cum ar fi Primaria Bucuresti, ADP din toate sectoarele din Bucuresti, Politia locala Bucuresti.

In ceea ce priveste serviciile de administrare imobile, o mare parte a activitatii il ocupa serviciul de administrare blocuri oferit pentru Asociatiile de proprietari din Bucuresti.

Serviciile de administrare imobile / administrare blocuri se realizeaza in functie de Hotararea Asociatiei de Proprietari cu care de altfel se incheie si Contractul de Prestari Servicii de administrare blocuri.

Contractul de administrare imobile se poate incheia atat pe durata determinata cu posibilitate de prelungire cat si pe durata nederminata cu posibilitatea de incetare a acestuia in cazul unor nemultumiri avute de asociatia de proprietari.

Serviciile de administrare imobile prestate de catre BlocExpert in Bucuresti sunt conforme in cele mai mici detalii cu prevederile legale in domeniu aflate in vigoare. Avem tot timpul in vedere respectarea stricta a prevederilor legale din Legea 230 din 2007 , Legea Asociatiei de Proprietari si a celor din HG 1588 din 2007, Normele de aplicare pentru Legea Asociatiei de Proprietari.

Incepand cu data de 28 septembrie 2018 organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari sunt reglementate prin Legea 196/2018, lege pe care o puteti consulta si pe siteul nostru aici sau pe site-ul dedicat www.legea196.ro.

Orice modificare a legislatiei va fi pusa in aplicare fara intarziere, astfel incat asociatiile de proprietari administrate de societatea noastra sa nu aiba niciun fel de probleme legale sau fiscale.

Pentru asociatiile de proprietari din Bucuresti oferim:

 

Pentru orice problema legata de administrare blocuri sau alte servicii pentru blocuri in Bucuresti, va rugam sa ne contactati prin formularul de mai jos.

Veti primi raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim!

Va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@blocexpert.com sau completand formularul de mai jos. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!

* indicates required field
2018 – Servicii de administrare blocuri – administrare imobile oferit de BlocExpert