Soft administrare blocuri

Soft administrare blocuri – Bloc Expert

Bloc Expert pune la dispozitia asociatiilor de proprietari cea mai buna solutie de administrare financiar contabila.

Folosind programul de administrare blocuri Bloc Expert, timpul alocat intocmirii listei de cheltuieli pentru evidentierea intretinerii asociatiei de proprietari se reduce foarte mult.

Lista de cheltuieli intretinere bloc

Stim ca fiecare asociatie are particularitatile ei, de aceea am creat posibilitatea configurarii 100% pe specificul acestora.

Lista de intretinere se poate realiza oricat de detaliat se doreste; se pot adauga oricate coloane si se pot grupa in oricate configuratii este necesar conform cerintelor de la fiecare asociatie de proprietari in parte.

lista intretinere bloc expert

lista intretinere bloc expert

Puteti urmari un tutorial pentru intocmirea listei de intretinere intr-un timp foarte scurt.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=IGDmxwhiFZk[/embedyt]

 

Organizare pe nivele de acces

Proprietarii din asociatia de proprietari au acces in program prin intermediul conturilor individuale, pot accesa lista de intretinere, fisa apartamentului, nota de plata, diverse situatii specifice apartamentului, pot transmite indecsii contoarelor de apa direct prin intermediul aplicatiei sau pot transmite sesizari administratiei sau membrilor asociatiei prin intermediul aplicatiei.

Cenzorul si presedintele pot vizualiza si verifica intreaga situatie financiar contabila a asociatiei de proprietari si comunica mai usor prin intermediul aplicatiei.

 

Rapoarte Contabile

Registrele si situatiile contabile se genereaza automat.

Nu va mai trebui sa intocmesti registrele de casa si banca manual.

Folosind Bloc Expert nu mai aveti grija intocmirii Situatiei Elementelor de Activ si Pasiv. Aceasta se intocmeste prima data la initierea asociatiei in program, ulterior o veti avea actualizata dupa fiecare operatiune efectuata si gata de printat oricand pe durata folosirii programului de administrare blocuri Bloc Expert.

Rapoartele contabile generate de programul de administrare blocuri Bloc Expert se pot descarca oricand, direct din aplicatie, atat in format Excel, cat si in format Pdf. De asemenea, rapoartele contabile, situatia restantierilor, a fondurilor, a penalizarilor, precum si situatia elementelor de activ si pasiv sunt la un click distanta de tine.

Sunt disponibile printre altele:

  • Lista de intretinere
  • Situatia Elementelor de Activ si Pasiv
  • Registrul de casa
  • Registrul de banca
  • Registrul jurnal
  • Fisa de apartament
  • Fisa de furnizor
Rapoarte contabile bloc expert

Rapoarte contabile bloc expert

 

 

Va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@blocexpert.com sau completand formularul de mai jos. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!

* indicates required field