Administrator bloc

Administrator bloc – expert asociatii de proprietari

Administrator bloc

Administrator bloc – Economist cu o vasta experienta va pune la dispozitie o gama diversificata de servicii de administrare blocuri, solutii complete de administrare blocuri prin pachete care incep de la cerintele minime de administrare si ajung pana la pachete complexe, care includ si servicii adiacente necesare la asociatiile de proprietari.

Administrator bloc – experienta si servicii oferite

Expert in administrare blocuri, blocexpert – ofera servicii profesionale de administrare blocuri de peste 25 de ani. Fiind specializat in administrare blocuri de apartamente, blocexpert.com va pune la dispozitie o gama larga de servicii financiare, servicii contabile, servicii administrative, servicii juridice si servicii tehnice.

Serviciile de administrare online se adreseaza oricarei asociatii de proprietari din tara, indiferent de locatia acesteia, iar cele de administrare financiara unde este necesara efectuarea de operatiuni de incasare cu numerar a cotelor de intretinere sau cele de administrare totala unde sunt necesare activitati tehnice, se adreseaza numai asociatiilor de proprietari din Bucuresti si Ilfov.

Administrator bloc – transparenta maxima

Blocexpert.com – administrare blocuri ofera in pachetele de servicii posibilitatea ca proprietarii de apartamente sa urmareasca online, in timp real activitatea contabila si miscarile de fonduri.

Pentru un mod transparent de relationare cu clientii firmei – acestia fiind proprietarii de apartamente – raportul de administrare al activitatii confera o metoda transparenta, prin care contractorii firmei pot vedea pe ce s-au cheltuit exact fondurile virate firmei de administrare a blocului de imobile.

Raport administrator

Punand mare cont pe transparenta serviciilor prestate si a transparentei in relationarea cu clientii societatii,  pentru a se putea vedea utilizarea banilor de catre firma de administrare in procesul de administrare, firma administrare blocuri pune la dispozitia proprietarilor note de calcul individuale.

Fisa individuala extinsa este pusa la dispozitia proprietarilor din blocurile administrate de catre firma de administrare automat la sfarsitul fiecarei luni. Aceasta trebuie sa contina cotele apartamentului, defalcate pe furnizori si pe prestatori. Cu aceasta fisa, clientii firmei de administrare blocuri pot vedea exact din ce este compusa cota apartamentului.

Utilizand serviciile firme noastre de administrare, proprietarii de imobile au siguranta ca fondurile colectate pentru plata consumului curent sau a cheltuielilor aferente unei asociatii de proprietari sunt utilizate in mod adecvat.

Servicii prestate de administrator bloc dupa cum urmeaza:

 

Administrator expert pentru blocul tau –  www.blocexpert.com

 

Va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@blocexpert.com sau completand formularul de mai jos. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!

* indicates required field